Oktoobri alul tähistatakse Viljandimaal rahvusvahelist muusikapäeva

Martti Reinet
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandimaal leiab muusikapäeva raames aset mitu meloodiaküllast sündmust ning linnas võib näiteks elamuse saada Viljandi muusikakoolist. Pilt on illustratiivne.
Viljandimaal leiab muusikapäeva raames aset mitu meloodiaküllast sündmust ning linnas võib näiteks elamuse saada Viljandi muusikakoolist. Pilt on illustratiivne. Foto: Marko Saarm

Eesti muusikanõukogu muusikapäeva korraldusmeeskonna liige Ragne Toompere selgitas, et nõukogu on jätkuvalt võtnud südameasjaks muusikat rohkem inimesteni viia. Tema märkimist mööda korraldab Eesti muusikanõukogu sel aastal üle saja tasuta kontserdi üle Eesti.

Muusikute etteasted toimuvad Toompere kinnituse kohaselt nii Viljandimaal kui ka Viljandi linnas. Ta tõi välja, et näiteks on võimalik 1. oktoobril muusikat kuulama minna Viljandi kutseõppekeskusesse või Viljandi muusikakooli.

Lisaks toimuvad Toompere jutu järgi kontserdid Viljandi linna ja maakonna koolides ja lasteaedades, kus esinevad EV100 kingituse "Igal lapsel oma pill" raames endale uue instrumendi saanud lapsed ja noored. 

Lisainfot on sündmuste kohta võimalik saada rahvusvahelise muusikapäeva kodulehelt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles