Maanteeamet hoiatas liiklejaid ümber Võrtsjärve jooksjate eest

Martti Reinet
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Võrtsjärve teatejooks leiab aset teist korda. Mõne aasta eest võtsid sajakilomeetrise tiiru ette Tarvastu gümnaasiumi õpilased. Pilt on illustratiivne.
Võrtsjärve teatejooks leiab aset teist korda. Mõne aasta eest võtsid sajakilomeetrise tiiru ette Tarvastu gümnaasiumi õpilased. Pilt on illustratiivne. Foto: Kristjan Teedema

Täna Rannu Püha Martini kiriku juurest startiva Võrtsjärve teatejooksu tõttu kutsus maanteeamet liiklejaid üles tähelepanelikkusele, sest võistlus leiab aset kolmel suuremal riigiteel.

Maanteeameti liiklusjuht Julia Uvarova selgitas, et täna Viljandi maakonnas toimuv Eesti Vabariigi 100. sünnipäevale pühendatud teatejooks ümber Võrtsjärve kulgeb kahel Viljandimaa maanteel. Nendeks on Tartu–Viljandi– Kilingi-Nõmme maantee ja Viljandi–Rõngu maantee.

Üritus hõlmab tema märkimist mööda ka ümberkaudseid kõrvalmaanteid. "Palume liiklejatel olla tähelepanelikud sõiduteel üritusest osavõtjate suhtes," toonitas liiklusjuht. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles