Tuleviku klubi valmistub suureks laupäevakuks

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi jalgpalliklubi Tulevik on homse päeva kuulutanud perepäevaks. Kell 10 algavate ettevõtmiste lõppvaatuseks on Viljandi ja Paide meeskonna Eesti meistrivõistluste kohtumine. Pilt on tehtud Premium-liiga 11. vooru kohtumiselt, kui viljandlased võõrustasid JK Narva Transi.
Viljandi jalgpalliklubi Tulevik on homse päeva kuulutanud perepäevaks. Kell 10 algavate ettevõtmiste lõppvaatuseks on Viljandi ja Paide meeskonna Eesti meistrivõistluste kohtumine. Pilt on tehtud Premium-liiga 11. vooru kohtumiselt, kui viljandlased võõrustasid JK Narva Transi. Foto: Marko Saarm / Sakala

Homme läheb Viljandi linnastaadionil elu käima juba kell 10 ning tegemist jagub nii suurtele kui ka väikestele pärastlõunaste tundideni. Tuleviku jalgpalliklubi traditsioonilise perepäeva järel algab Tuleviku ja Paide Linnameeskonna Premium-liiga lahing.

Perepäev on läbi aastate klubipere rohkearvuliselt kokku toonud ning teoks on saanud mitut masti üritusi, alates maastikumängust linnaruumis ja lõpetades staadionimuru täitva jalgpallimadinaga, milles on vastamisi klubi esindusmeeskond ja lapsed. Tänavu kutsutakse klubi infokanaleis peresid linnastaadionile, lubades põnevaid tegevusi nii isade ja emade kui ka laste võistkondadele. Lubatakse jagada auhindu. Päeva alustatakse ühisvõimlemisega, juhendajaks lapsevanem Tatjana Jürgen. Kõigist klubi noortevõistkondadest tehakse pilt ning Nõmme Kaubanduse osaühing pakub üritusel osalejatele tasuta süüa.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles