Kesklinna kinnistu läheb uuesti oksjonile

Aivar Aotäht
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi kesklinnas asuv kinnistu Linnu tänav 4/4a ootab omanikku ehk juriidilisemas keeles öeldult on kavas seada hoonestusõigus.
Viljandi kesklinnas asuv kinnistu Linnu tänav 4/4a ootab omanikku ehk juriidilisemas keeles öeldult on kavas seada hoonestusõigus. Foto: Elmo Riig

Viljandi linna korraldatud oksjon Linnu tänava kinnistule omaniku leidmiseks kukkus hoolimata eurosest alghinnast suvel läbi, kuid raad üritab sügisel uuesti.

Sel kolmapäeval tunnistas linnavalitsus nurjunuks enampakkumise, millega oli kavas seada hoonestusõigus Linnu tänav 4/4a kinnistule. Samas otsustati esitada volikogule uus eelnõu, millega läheb kinnistu uuesti oksjonile.

Linnavalitsuse kinnisvara haldusameti juhataja Andres Mägi ütles, et eelmine oksjon vältas juulis ja augustis kokku kuu aega, aga võib-olla just suvise aja tõttu jäi see piisava tähelepanuta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles