Tänavavalgustite vahetus jõuab lõpule novembris (2)

Martti Reinet
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandis Riia maanteel on praegu vanad ja uued tänavavalgustuslambid kõrvuti. Endised valgustid püsivad töös seni, kuni moodsad elektrikilpi ühendatakse.
Viljandis Riia maanteel on praegu vanad ja uued tänavavalgustuslambid kõrvuti. Endised valgustid püsivad töös seni, kuni moodsad elektrikilpi ühendatakse. Foto: HEGE-LEE PAISTE

Novembris valmib Viljandi linnas 532 uut tänavavalgustuspunkti, millega saab moodsa valgustuse 47 teelõiku.

Suurematest tänavatest läbivad uuenduskuuri Tartu tänav Kösti ristmikust kuni linna piirini, Uus tänav, Riia maantee, osa Pärnu maanteest ja Tallinna tänavast, Uueveski ja Põltsamaa tee alates Ilmarise tänavast, Paala tee ning Kagu ja Lääne tänav.

Projekti juhtiva Viljandi Veevärgi juhataja Toomas Porro ütlusi mööda on valgustid veel vahetamata peamiselt kõrvaltänavatel ning mõnel tänaval Paalalinnas ja Männimäel. «Viljandis on ligemale 3200 tänavavalgustit. Praeguste tööde käigus lähevad vahetusse kõige amortiseerunumad ja vanemad elavhõbedaga valgustid,» selgitas ta.

Kommentaarid (2)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles