YouTube’i treenerina kasutanud kettagolfar võitis tiitlivõistlustel pronksi

Sigrid Koorep
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Suure-Jaanist pärit Robin Lepik võitis tšehhi ja soomlase järel omas vanuseklassis Euroopa meistrivõistlustel discgolfis kolmanda koha.
Suure-Jaanist pärit Robin Lepik võitis tšehhi ja soomlase järel omas vanuseklassis Euroopa meistrivõistlustel discgolfis kolmanda koha. Foto: Darko Mares

Läinud nädalal Horvaatias peetud Euroopa kettagolfi meistrivõistlustel tegi kaasa ka 16 võistlejat Eestist. Koju toodi kaks pronksmedalit, millest ühe võitis kuni 18-aastaste noormeeste vanuseklassis osalenud Robin Lepik Suure-Jaanist.

«Muidugi olin üllatunud kolmanda koha üle,» tunnistas ta.

Et reitingu poolest jäi Lepik omas vanuseklassis 15.–20. koha juurde, oli ta oma esmaseks eesmärgiks seadnud võimaluse mängida ka viimasel päeval ja ühtlasi pääseda esimese 15 hulka. «Oleksin sellega rahul olnud. See kolmas koht oli väga suur üllatus. Aga eks ma muidugi pingutanud ka hea tulemuse nimel. Ju siis pidi nii minema.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles