Külgvankrimehed lähevad kaitsma kohta maailma tipus

Sigrid Koorep
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eile hommikul pakkis motosportlane Kert Varik kõik eluks vajaliku bussi, et sõita kahele viimasele maailmameistrivõistluste etapile.
Eile hommikul pakkis motosportlane Kert Varik kõik eluks vajaliku bussi, et sõita kahele viimasele maailmameistrivõistluste etapile. Foto: Sigrid Koorep

Enamik punkte tahvlilt, kus oli kirjas kõik, mis tarvis veel enne ärasõitu teha, maha tõmmatud, võis Kert Varik koos meeskonnakaaslase Lauris Daidersiga täna hommikul kell kuus Šveitsi poole teele asuda, et osaleda seal järjekordsel külgkorviga mootorrataste maailmameistrivõistluste etapil.

Pärast kümmet etappi on tandem sarjas viiendal kohal, kuid neljandast kohast lahutab neid kõigest paarkümmend punkti. Too vahe on meestel hamba verele ajanud, sest tänavusel hooajal oleksid nad seda neljandat kohta väärt. Samas tuleb arvestada Variku käevigastusega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles