Marek Sadam: ma pole elus kordagi mingit päris tööd teinud

Üllar Priks
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Marek Sadam tunnistab, et iga kontsert on talle proovikivi ning kui ühel hetkel enam närvi sisse ei tule, pole ka püünele asja.
Marek Sadam tunnistab, et iga kontsert on talle proovikivi ning kui ühel hetkel enam närvi sisse ei tule, pole ka püünele asja. Foto: Alar Truu

Suure-Jaanis sündinud ja Kolga-Jaanis kasvanud Marek Sadam, sõpradele Mäx, on mees, kes loob ja laulab. Kuigi kunstnikuhing ise väidab, et see on lihtsalt tema töö, pole kahtlustki, et kõik, mis tema ajusagarate vahelt paberile jõuab või huulilt mikrofoni vupsab, on kantud siirast pühendumusest.

Nii, Mäx. Räägi, palun, alustuseks lugejaile loojaks olemise ilust ja valust.

No sellist ei-taha-tunnet pole igatahes tekkinud. Väsimus on küll vahel peal, kui on kiired ajad nagu näiteks praegu. Annan kontserte, kirjutan ...

Aga miks ma seda teen? Ma ei oska muud teha, ma ei ole nii andekas. Kadestan neid, kes mingit normaalset tööd teha oskavad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles