Karksi-Nuias lauldi lippude lehvides

Katariina Krjutškova
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Katariina Krjutškova

Karksi-Nuia kultuurimaja juurde mäejalamile kogunes veidi alla 50 inimese, et suure leedekraani vahendusel üheslaulmisest osa saada.

Tallinna lauluväljakul asetleidev suur üheslaulmine on osa EV100 kultuuriprogrammist. Ettevõtmisega on liitunud juba üle 35 Eesti kihelkonna ja linna. Üheslaulmisega Tallinna lauluväljakul, Eesti eri paigus ja välismaal luuakse esimene üleilmne eesti rahva ühendkoor.

Üheslaulmine on kaheosaline pidu, mille esimeses osas «Laulu võim» saab Eesti Vabariigi 100. aastapäevaks laulda 100 minutit järjest. Lauldakse teada-tuntud lihtsaid laule armastatud näitlejate, lauljate ja kooride seltsis. Esimeses osas on eeslauljateks Jaan Tätte, Evelin Võigemast, Eeva Talsi, Lauri Õunapuu, Priit Võigemast, Maria Listra, Hele Kõrve, Jan Uuspõld, Mait Malmsten, Marta Laan, Liina Vahtrik, Riina Maidre, Jaan Pehk, Jarek Kasar, Tiit Kikas, Arno Tamm, Kihnu Virve, Andero Ermel, Kadri Voorand ja Estonian Voices.

Õhtu teises osas «Sajandi sumin» saab laulda koos Curly Stringsi, Estonian Voicesi, Singer Vingeri, Metsatöllu, Vaiko Epliku, Miljardite, Smilersi, Karl-Erik Taukar Bandi, Estraadiraadio, Kaire Vilgatsi, Tõnis Mäe ja Ivo Linnaga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles