Nädala nägu. Järgmine vallavanem linnas

Hans Väre
, peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
TLMPM03: VILJANDI VALD:TALLINN, EESTI,19SEP13. Nelja Viljandimaa valla ühinemine. Viiratsi vallavanem Sulev Kannimäe. mm/Foto MIHKEL MARIPUU/POSTIMEES
TLMPM03: VILJANDI VALD:TALLINN, EESTI,19SEP13. Nelja Viljandimaa valla ühinemine. Viiratsi vallavanem Sulev Kannimäe. mm/Foto MIHKEL MARIPUU/POSTIMEES Foto: Mihkel Maripuu / Postimees

Sel nädalal Viljandi Linnahoolduse juhiks valitud Sulev Kannimäel on ette näidata päris mõjus CV. Vallavanema ja abivallavanemana ametis oldud aastad tähendavad, et ta on suure tüki oma elust tegelnud majandusküsimustega, teinud eelarveid ning teab hästi, kuidas hoida korras teid ja korraldada inimeste tööd. Eks näe paljud linna- või vallakodanikud omavalitsusjuhti niikuinii ju eelkõige ülemkojamehena, kelle ülesanne on hoida tänavad puhtad ja muru niidetud.

Tõsi, Kannimäe eelkäija Priit Pramann, kes katseajal Linnahoolduse juhi kohalt lahti lasti, oli samuti omavalitsusjuhi taustaga, kuid ei tulnud tööga toime. Erinevalt Pramannist pole Kannimäe aga rahutu rändorav, kes ühest omavalitsusest teise hüppab, vaid on uuele territooriumile liikunud vaid siis, kui vana omavalitsus on mõne teisega ühinenud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles