Spaahotelli arendaja kuulutas välja arhitektuurikonkursi (1)

Katariina Krjutškova
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aqva Spa asutaja Roman Kusma plaanib järve äärde Vikerkaare krundile rajada spaahotelli, mistõttu kuulutas ettevõte välja arhitektuurikonkursi. Siiski sõltub spaahotelli kerkimine sellest, kas linn otsustab Aqva Spalt ujumisteenust tellida.
Aqva Spa asutaja Roman Kusma plaanib järve äärde Vikerkaare krundile rajada spaahotelli, mistõttu kuulutas ettevõte välja arhitektuurikonkursi. Siiski sõltub spaahotelli kerkimine sellest, kas linn otsustab Aqva Spalt ujumisteenust tellida. Foto: Marko Saarm

Viljandi järve äärde spaakompleksi rajada plaaniv Rakvere Aqva Spa kuulutas välja parima arhitektuurilahenduse leidmiseks konkursi.

Hoolimata sellest ütles Aqva Spa tegevjuht Roman Kusma, et ettevõte loobub spaahotelli ehitamisest, kui linn ei hakka Aqva Spalt ujumisteenust ostma. Selleks pole aga linn praegu hangetki välja kuulutanud, mistõttu on vara rääkida võitjatest.

Arendamisest pole loobunud ka aktsiaselts Viljandi Veekeskus ja Reval-Sport, kes tahavad veekeskuse rajada südalinna. Viljandi Veekeskuse nõukogu esimees Harri Juhani Aaltonen ütles, et praegu on ettevõtte omanik ehk linn avaldanud tahet tegevust jätkata ja likvideerimisotsust pole.

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles