Õpilasi ootavad koolid ei jäta kedagi ukse taha

Eda Kivisild
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
August Kitzbergi nimelise gümnaasiumi direktor Jaak Israel on seda meelt, et võimalus gümnaasiumis õppida tuleb anda igale noorele.
August Kitzbergi nimelise gümnaasiumi direktor Jaak Israel on seda meelt, et võimalus gümnaasiumis õppida tuleb anda igale noorele. Foto: Elmo Riig / Sakala

Viljandi maakonna väljaspool linna asuvate gümnaasiumite 10. klassidesse ja kutseõppeasutustesse võetakse uusi õpilasi vastu augusti viimaste päevadeni. Nii mõneski koolis võetakse vastu kõik kandidaadid ja rõõmustatakse erialade üle, kuhu on konkurss.

Olustvere teenindus- ja maamajanduskoolis kestab vastuvõtt põhikooli baasil õpetatavatele erialadele 17. augustini. Kaugõppijad võivad avaldusi esitada 14. septembrini.

Õppeosakonna juhataja Helle Aunap ütles, et kooli võetakse vastu kõik soovijad. «Enim on tulijaid põllumajandustöötaja erialale, seal on 40 soovijat ja me avame kaks õppegruppi,» selgitas ta. Populaarsed erialad on ka mesindus ja raamatupidamine.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles