Sotsiaaldemokraadid tulevad Viljandimaale

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Riigikogu Sotsiaaldemokraatliku Erakonna fraktsiooni liikmed on 27. ja 28. oktoobril visiidil Viljandimaal
Riigikogu Sotsiaaldemokraatliku Erakonna fraktsiooni liikmed on 27. ja 28. oktoobril visiidil Viljandimaal Foto: logo

Riigikogu Sotsiaaldemokraatliku Erakonna fraktsiooni liikmed on 27. ja 28. oktoobril Viljandimaal, et kohtuda haridus-, kultuuri- ja sotsiaaltöötajate, ettevõtjate ning omavalitsusjuhtidega.


Sotsiaaldemokraatide visiit algab neljapäeval Kurla külast August Rei sünnikohast ja jätkub aruteluga, mida peetakse koos Kõo valla ja Võhma linna elanikega. Seejärel käivad riigikogu liikmed Viljandi puuetega inimeste kojas, Ugala teatris ja ettevõttes Aken ja Uks. Pärastlõunal leiab Holstre-Pollis aset kohtumine Viiratsi, Saarepeedi, Paistu ja Pärsti vallajuhtidega.

Kella 18 on kõik huvilised oodatud koos sotsiaaldemokraatidega nõu pidama Soe külamajja Tarvastu vallas ja kella 20 Tähe peosaali Viljandis.

Ringsõidu teisel päeval tutvuvad saadikud Viljandi päästekomando, Kaitseliidu Sakala maleva, kultuuriakadeemia ja Heimtali muuseumiga. Kavas on ka kohtumised Viljandi linnapea Loit Kivistiku ja Leader-programmi inimestega ning külaskäik aktsiaseltsi Tere piimatööstusesse.

Väljasõidu Viljandimaale teevad kaasa Sotsiaaldemokraatliku Erakonna esimees Sven Mikser, aseesimehed Urve Palo ja Karel Rüütli, peasekretär Indrek Saar ning Jaak Allik, Kalev Kotkas, Jaan Õunapuu, Andres Anvelt, Marianne Mikko, Kajar Lember, Rannar Vassiljev ja Neeme Suur.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles