Tuleviku duubelmeeskond kerkis esiliigasse

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tuleviku duubelmeeskonna treener Aivar Lillevere.
Tuleviku duubelmeeskonna treener Aivar Lillevere. Foto: Elmo Riig / Sakala

Tartu JK Maag Tammeka duubelmeeskond teatas oma loobumisest 2009. aasta Eesti jalgpalli meistrivõistluste esiliigas osalemisest. Tekkinud tühimiku täidab järgmisel hooajal Viljandi jalgpalliklubi Tuleviku II, teatas jalgpalliliidu pressiteenistus.


Viljandi Tuleviku II treener Aivar Lillevere tunnistas, et ametlikku infot temani selle kohta jõudnud veel pole.

«Esiliigas siis esiliiga, mängud on tulevad senisest raskemad,» lausus treener, kes enda sõnul oli viljandlaste esiliigasse kergitamisest seni kuulnud vaid kuluaarides.

JK Maag Tammeka II loobumise järel vabanenud esiliigakohta pakkus Eesti jalgpalli liit sportliku printsiibi alusel järgmistele sellele kohale õigust omavatele klubidele. Et aga enne Tuleviku duublit seda õigust omanud klubid pakutust loobusid kuulub koht tuleval hooajal Viljandi esindusele.

2009. aasta esiliiga koosseisu kuuluvad järmised meeskonnad: Pärnu JK Vaprus, Tallinna FC Levadia II, Tallinna FC Flora II, Valga FC Warrior, Kiviõli Tamme Auto, Rakvere FC Flora, Lasnamäe FC Ajax, Kohtla-Järve FC Lootus, Tallinna JK Legion, Viljandi JK Tulevik II.

Lõppenud hooajal mängis Viljandi Tuleviku II Eesti meistrivõistlsute teise liiga Lõuna grupis, kus ta saavutas Tartu FC Santose ja Nõmme JK Unitedi järel kolmanda koha.

Aivar Lillevere sõnul Tuleviku II meeskonnal hooajajärgne puhkus lõppenud ning praegu käib juba valmistumine uueks hooajaks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles