Tarmo Loodus: Viljandis on suudetud kokku leppida

Karl-Eduard Salumäe
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi endine linnapea ning praegune linnavolikogu esimees Tarmo Loodus leiab, et siinses omavalitsuses on tehtud edasiminekuid sihikindla töö tulemusena.
Viljandi endine linnapea ning praegune linnavolikogu esimees Tarmo Loodus leiab, et siinses omavalitsuses on tehtud edasiminekuid sihikindla töö tulemusena. Foto: Elmo Riig / Sakala

Eile möödus Viljandi omavalitsusliku staatuse taastamisest 20 aastat. Linnavolikogu esimehe Tarmo Looduse hinnangut mööda on Viljandi selle aja jooksul väga palju muutunud tänu sellele, et poliitilised jõud on leidnud tähtsaid otsuseid langetades üksmeele.

Tunnistuse, mille kohaselt Viljandi taas omavalitsuseks muutus, allkirjastas 24. oktoobril 1991 toonane Eesti Vabariigi Ülemnõukogu esimees, hilisem Eesti president Arnold Rüütel. Viljandi linnavalitsuses tähistatakse aastapäeva mitmesuguste üritustega tänasest reedeni.

Copy
Tagasi üles