Mustla alevik saab uue reoveepuhasti ja kanalisatsiooni

Martti Reinet
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mustla reoveepuhasti ehitus võib osaühingu Ramsi VK juhataja Steve Võsu hinnangul venida järgmisse aastasse.
Mustla reoveepuhasti ehitus võib osaühingu Ramsi VK juhataja Steve Võsu hinnangul venida järgmisse aastasse. Foto: Marko Saarm

Keskkonnainvesteeringute keskus rahuldas Viljandi vallale kuuluva vee-ettevõtte Ramsi VK taotluse ühiskanalisatsiooni ja -veevärgi ehitamiseks Mustlasse, kus peaks veel selle aasta lõpuks valmima ka reoveepuhasti. Kahe teise Viljandi vallas oleva asula torustiku ehitamise taotluse lükkas keskus tagasi lisaks muudele aspektidele liiga madala vallapoolse omafinantseeringu tõttu.

Mustla alevik sai Viljandi valla abivallavanema Rein Antoni sõnul keskkonnainvesteeringute keskuselt ühiskanalisatsiooni ja -veevärgi ehitamiseks suure toetuse, millega kaks kolmandikku Mustlast saab uue torustiku. 2010. aastal valminud peatänava alla pandi toona torustiku peatrass, seega tänavat üles ei kaevata. Esialgsete arvutuste järgi läheks torustik Antoni jutu kohaselt maksma üle kahe miljoni euro ja seda on plaanis hakata ehitama järgmisel aastal.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles