Sakala lauatenniseklubi võistkondadel oli nigel tööpäev

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
SAKALA01:LAUATENNIS: VILJANDI, EESTI, 11APRO8
Põhja-Euroopa veteranide meistrivõistlused lauatennises. Pildil Priit Vihuri.
er/ Foto ELMO RIIG/ SAKALA
SAKALA01:LAUATENNIS: VILJANDI, EESTI, 11APRO8 Põhja-Euroopa veteranide meistrivõistlused lauatennises. Pildil Priit Vihuri. er/ Foto ELMO RIIG/ SAKALA Foto: Elmo Riig / Sakala

Viljandi lauatenniseklubi esindusmeeskonnale Sakala/Kinema kulges Eesti võistkondlike meistrivõistluste teine mängupäev Haapsalus kurvalt: tal tuli kõigis kolmes kohtumises tunnistada vastaste 4:1 paremust.


Kõrgliiga põhiturniiri esimese ringi kolmes viimases mängus võiduta jäänud Viljandimaa esindus jäi järjestikku alla Valgu Pingole, Tallinna Kalev / Linnataksole ja Maardule. Esimeses kohtumises teenis viljandlastest punkti Jaanus Allikoja, kahes järgmises Oleg Kartuzov.



Viljandlaste treeneri Peeter Allikoja ütlemist mööda andis Haapsalus tunda Raini Tsäko haiguse tõttu eemalejäämine.



«Peale selle, et ta oskab hästi mängida, on ta ka väga hea võistkonnakaaslaste motiveerija,» lausus ta ning lisas, et Jaanus Allikoja mängis seekord alla oma võimete.


Jaanus Allikoja ja Oleg Kartuzovi kõrval esindasid Sakala/Kinema meeskonda Taivo Lember ja Kert Perk­mann.



Kõrgliiga põhiturniiri esimese ringi järel on Viljandi esindusel kümme punkti, mis annab talle tabelis kaheksa meeskonna konkurentsis viienda positsiooni. Sama palju punkte on aga ka neljandat kohta hoidval Valgu Pingol ja tabeli kuuendal real paikneval Rakvere Pinxil.



Põhiturniiri avaringi kokku võttes tunnistas Peeter Allikoja, et võistluse senise käiguga võib üldjoontes rahul olla.



«Näiteks võitsime esimesel mängupäeval Viljandis Rakveret. Haapsalus kuulus Rakvere meeskonna ridadesse juba Rootsi tugevuselt viies juunior Johan Lindström, kes tõi Rakveres oma võistkonnale kolm kindlat võitu. Meil vedas, et rootslast Viljandis kohal ei olnud,» arutles ta.



Sakala/Kinema alistas 8. oktoobril Viljandis Rakvere meeskonna tulemusega 4:1.



Madalamad liigad


Samal ajal kõrgliiga võistkondadega pidasid Eesti eri paigus oma teise mängupäeva ka madalamate liigade esindused.



Teise liiga meeskonnad kohtusid Valgas ning Viljandi Sakala II mängis seal koosseisus Kert Villems, Rivo Saaremäe ja Mart Särg.



Ka talle ei kujunenud  päev just edukaks. Tõsi, kaks kohtumist, Kuressaare Antoga ja Maardu klubi II võiskonnaga, kaotas ta napilt, 3:4. Lisaks pidid viljandlased Valgas tunnistama kohalike 4:2 paremust.



Sakala II jätkab võistkondlikke meistrivõistlusi kuuendalt kohalt.



Pärnus mänginud kolmanda liiga meeskonna Sakala/Võhma bilanssi jäi seekord kolm 0:4 kaotust. Turniiritabeli kuues koht lubab tal jätkata mänge 8.—16. koha nimel.



Madalamates liigades osutus eelmisel nädalavahetusel Viljandimaa edukaimaks meeskonnaks klubi Suure-Jaani Lehola 2005 esindus, teenides kolmandas liigas kolm võitu. Oma grupis saavutatud viies koht ei võimalda aga temalegi enamat kui 8.—16. kohta selgitavat mõõduvõttu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles