Kvoodiraha annab avalikele hoonetele soojema kuue

Hans Väre
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ehitustööde ajaks justkui hiiglaslikku telki peidetud politseimaja soojustatakse ja värvitakse sinivalgeks nagu politseiauto. Energia kokkuhoid jääb aga üsna väikseks ja piirdub esialgsete arvestuste kohaselt viie protsendiga.
Ehitustööde ajaks justkui hiiglaslikku telki peidetud politseimaja soojustatakse ja värvitakse sinivalgeks nagu politseiauto. Energia kokkuhoid jääb aga üsna väikseks ja piirdub esialgsete arvestuste kohaselt viie protsendiga. Foto: Elmo Riig / Sakala

Sel kolmapäeval hakkasid lammutajad maha kiskuma Saarepeedi kooli punastest tellistest voodrit, et muuta maja soojapidavamaks. Samalaadsed ehitustööd käivad saastekvootide müügist saadud rahaga praegu veel neljas avalikus hoones.

Koolimaja remondi peatöövõtja, aktsiaseltsi Eviko objektijuht Urve Karu tõdes äsja tellisvoodri alt paljastunud seinu takseerides, et nii kehva tööd pole tema silmad varem näinud. Mõnes paneelivahes ei paistnud mörti üldse olevat, akende all haigutasid aga kuni kümnesentimeetrised vahed, mida polnud vaevutud täitma isegi kõige lihtsama soojustusmaterjaliga.

Copy

Märksõnad

Tagasi üles