Preemiad ootavad kandidaate

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kultuurkapitali Viljandimaa ekspertgrupp kuulutab välja kuuenda Kultuuripärli preemia ning aastapreemiate kandidaatide esitamise.

Kultuuripärliga tunnustatakse ja innustatakse loomeinimeste erialast pühendumist Viljandimaal. Aastapreemia määratakse aasta jooksul enim silma paistnud kultuuri- või sporditegelasele ja sündmusele.

Kandidaadiks võib esitada Viljandimaal tegutsevaid füüsilisi isikuid, mittetulundusühinguid,  kollektiive ja organisatsioone, kellel on silmapaistvaid teeneid meie maakonna kultuuri- ja spordielu edendamises.

Kultuuripärli ning aastapreemia saajate kohta võivad füüsilised isikud ja organisatsioonid ettepanekuid teha 20. novembrini.

Ekspertgrupile tuleb esitada vabas vormis taotlus, milles peavad olema ära toodud kandidaadi nimi, kontaktandmed, lühitutvustus ning tema loomingulised või sportlikud saavutused käesoleval aastal ning Kultuuripärli kandidaadi puhul ka varasemad saavutused. Samuti tuleb kirja panna esitaja nimi ja kontaktandmed.

Vabas vormis taotlused palutakse saata aadressil viljandimaa@kulka.ee või Eesti kultuurkapitali Viljandimaa ekspertgrupp, Tallinna tänav 11/1, 71012 Viljandi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles