Võrkpalli rahvaliiga ootab osalema

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Elmo Riig / Sakala

1. novembrini saab registreerida oma võistkonna osalema tänavu kümnendat hooaega alustavas võrkpalli Credit24 rahvaliigas.

Credit24 rahvaliiga projektijuhi Tiit Savasoni jutu järgi on mängima oodatud kõik Eesti võrkpalliharrastajad ning vähese ettevalmistuse pärast pole tarvis hirmu tunda. «Nagu varasematelgi aastatel, peetakse võistlus ka tänavu kahes tugevusrühmas. Ootame oma ridadesse juurde noori, sest koolide võistkondadel on osavõtt tasuta, teistel tuleb tasuda kolm eurot mängija kohta,» selgitas Savason.

Rahvaliiga kümnenda hooaja mängud algavad novembris ning kestavad tuleva aasta märtsini kahes, A- ja B-tugevusrühmas. B on mõeldud algajatele ning keskmisel tasemel võrkpalluritele, A-rühma oodatakse tugevama ettevalmistusega võistkondi. Liiga hooaeg kulmineerub aprillis peetava finaalturniiriga, kuhu pääseb A-rühmast neli paremat mees- ja naiskonda ning B-rühmast kaheksa edukamat.

Eestvedajad on veendunud, et kümnendat hooaega alustaval rahvaliigal on Eesti võrkpalliharrastuse arendamises täita tähtis roll. Aastate vältel on selles osalenud ligemale 2000 võistkonda. Aktiivseim on osavõtt olnud Harjumaal ja Tallinnas: sealt on igal aastal osalenud keskmiselt 40 võistkonda. Palju on kaasalööjaid olnud ka Viljandimaalt.

Credit24 rahvaliiga hooajale saab oma võistkonna registreerida 1. novembrini internetikeskkonnas http://registration.volley.ee. Lisainformatsiooni osalemistingimuste ja registreerumise kohta leiab Eesti võrkpalli liidu kodulehelt.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles