Linnahoolduse etteotsa asub uus eksvallavanem

Karl-Eduard Salumäe
, arvamustoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Endine omavalitsusjuht ja abivallavanem Sulev Kannimäe on kindel, et Viljandi Linnahoolduses on võimalik viia ellu muudatused, mida raad näha soovib. Selleks tuleb lihtsalt piisavalt palju aega anda.
Endine omavalitsusjuht ja abivallavanem Sulev Kannimäe on kindel, et Viljandi Linnahoolduses on võimalik viia ellu muudatused, mida raad näha soovib. Selleks tuleb lihtsalt piisavalt palju aega anda. Foto: Mihkel Maripuu / Postimees

Kolmapäevast alustab Viljandi Linnahoolduse uue juhatajana tööd endine Viljandi abivallavanem ja viimane Viiratsi vallavanem Sulev Kannimäe.

Viljandi abilinnapea Kalvi Märtin avaldas lootust, et Kannimäe moodustab mõne kuu eest Linnahooldusesse tööle võetud juhiabi Koidu Ilissoniga hea koosluse, mis suudab asutuses ellu viia muudatused, mida linnajuhid näha soovivad. Märtin lisas, et siiski elu näitab, kas lootused on õigustatud, sest linnavõim on kogenud lähiminevikus tagasilööke.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles