Omniva otsib Eesti ilusaimat postkasti

Eda Kivisild
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Omanäolised postkastid ootavad võistlusel poolthääli.
Omanäolised postkastid ootavad võistlusel poolthääli. Foto: Elmo Riig

13.-20. augustini on võimalik anda oma hääl Eesti kauneimale postkastile, võitja selgub 27. augustil. Hääletada saab aadressil www.postimees.ee/postkast.

«Konkursile esitati niivõrd loomingulisi ja erilisi postkaste, mille peale ise ei oskaks tullagi,» üles Omniva jaotusvõrgu juht Jaak Saar. Tema sõnul võtsid väljakutse vastu paljud perekonnad, kes tegid oma postkastidest tõelise vaatamisväärsuse. «Ilusad postkastid kaunistavad nende kodusid ning teevad samal ajal ka kirjakandjate ja postikullerite töö lihtsamaks. Rahva ülesanne on nüüd valida nende seast need kõige paremad.»

Konkursi võitja saab kingituseks 500-eurose Bauhofi kinkekaardi. Lisaks rahvahääletusele valivad oma lemmikud ka postikullerid ja žürii.

Ilusaima postkasti konkurss on osa «Omniva 100» ürituste kavast, et kõigi eestlastega väärikalt tähistada nii Eesti kui ka Omniva 100 aasta juubelit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles