Suupilli­klubi peab sünnipäeva

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eeloleval pühapäeval tähistab Viljandi pärimusmuusika aidas oma aastapäeva suupilliklubi Piccolo.

Klubi loodi 1996. aasta 9. novembril Pärnus suupillimängu populariseerimiseks. Sellest möödunud 15 aasta jooksul on klubi tegutsenud nii kohalikus kui rahvusvahelises mastaabis.

«Klubi korraldatud kümme Pärnu suupillifestivali on aasta-aastalt populaarsust kogunud ja kujunenud suursündmuseks kogu Põhja-Euroopa suupillifännidele,» rääkis klubi tegevjuht Elmar Trink. «Viljandi järel ka Tallinnas ja Pärnus peetavad kontserdid on tänukummardus suupillimuusika ja klubi kollektiivide austajatele.»

Üles astuvad rahvusvaheliste konkursside laureaadid Piccolo kvintett, Piccolo Folk, trio Pravo, klubi auliige Karl Madis koos Margus Martmaaga, Piccolo solistid ja teised. Kontsertidega kaasnevad suupillide soodusmüük ning pillimängu konsultatsioonid.

«Klubi 15. sünnipäeva puhul tahame ühele või ka mitmele põhikooli  õpilaskollektiivile, kes tahaksid koos õpetajaga suupillimängu õppida, kinkida komplekti uhiuusi suupille,» rääkis Trink. «Pole tähtis, kus Eesti nurgas see kollektiiv asub. Klubi garanteerib igakülgse kaasabi muusikaõpingutes parima tulemuse saavutamiseks.»

Kingitusele saab kandideerida motivatsioonikirjaga, mida oodatakse meiliaadressil parpiccolo@hot.ee või postiaadressil Karja 42, 80018 Pärnu novembri lõpuni.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles