Paaniksel sõideti viimane sügiskross

Sakala
, sakala@sakalakirjastus.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Erakogu

Pühapäeval Karksi vallas Paaniksel klubi Cosmos korraldatud jalgratturite mõõduvõtt oli tänavuse sügiskrosside sarja viimane osavõistlus. Kuu aega väldanud ratturite sarjas oli kavas viis võistlust, neist kaks viimast Viljandimaal. 

Viljandi rattaklubi treener Marek Johanson andis klubi kodulehe vahendusel teada, et korraldajad olid Karksi valla Rutu maastikukaitseala liivastele ja mägistele nõlvadele välja mõõtnud keskmise raskusastmega rajad, mis eeldasid osalejatelt head rattavalitsemist.

Päeva alustasid noorimad, 12aastased poisid ja tüdrukud, kes panid jõuvahekorrad paika kahel 1,8kilomeetrisel ringil. 31 startinust sai Viljandimaa parimana kolmanda koha Joosep Sankmann, tütarlaste konkurentsis oli Ilona Tasane teine.

Lisaks pälvis Ilona Tasane edukaima noore eriauhinna. Noormeestest oli sama tunnustust väärt Martin Holts­mann, kes lõpetas võistlussõidu üheksanda kohaga.

Päeva teise lähte saanud 14aastaseid poisse ja tüdrukuid ning 16aastaseid neide ootas ees 2,6kilomeetrine põhirada. Selles sõidus oli stardis 38 ratturit. Kolm ringi läbis konkurentidest kiiremini Kristjan Johanson. Noorematest tüdrukutest sai Reelika Varblane teise ning vanematest neidudest Kärolin Varblane esimese koha.

M16 poiste viie ringi võidusõidus oli Viljandi klubi parimana Jaanus Tasane kümnes. Juunioridest lõpetas pärast kaheksat ringi teisena Josten Vaidem ning sama tulemuse sai U23 arvestuses Mihkel Ronimois.

Tulemused

Viljandi edukamate sõitjate kohad sügiskrosside kokkuvõttes
• 3. koht Ilona Tasane (N12)
• 3. koht Joosep Sankmann (M12)
• 3. koht Reelika Varblane (N14 )
• 3. koht Kristjan Johanson (M14 )
• 1. koht Kärolin Varblane (N16)
• 6. koht Greg Hallop (M16)
• 3. koht Josten Vaidem (M18)
• 2. koht Mihkel Ronimois (U23)
Allikas: Marek Johanson

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles