Piiri peal tuleb kontsert

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Liisi Koikson on üks solistidest, keda saab peagi Lilli piiripunktis koos orkestriga esinemas näha.
Liisi Koikson on üks solistidest, keda saab peagi Lilli piiripunktis koos orkestriga esinemas näha. Foto: Peeter Langovits (Postimees)

Politsei- ja piirivalveorkestri kontserdituur «Mööda piiri» teeb Eestile tiiru peale liikudes Sillamäelt Tallinnani. 19.–26. augustini jõuavad uued isamaalised laulud orkestri ja tuntud solistide esituses Eesti piiriäärsetesse paikadesse, 23. augustil jõutakse Lilli–Ungurini piiripunkti. Tasuta kontsert algab seal kell 20.

Kontsertidel astuvad lisaks politsei- ja piirivalveorkestrile üles Tõnis Mägi, Liisi Koikson, Ott Lepland, Mari Kalkun, Karl-Erik Taukar ja Mari Jürjens. Dirigent on Hando Põldmäe.

Kontserdid toimuvad riigile oluliste sündmuste ümbruses: 23. augustil möödub Balti ketist 29 aastat. Igas vanuses kuulajaile mõeldud paljude esinejatega kontsert on üles ehitatud täies mahus uuele laululoomingule. Värske sõnumiga isamaalised laulud on loonud tuntud eesti laulukirjutajad ja heliloojad. Juubeliaastale pühendatud heliloomingut esitavad orkestri saatel nii autorid ise kui ka teised Eesti tuntud solistid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles