Gedly Tugi kohendab viskekätt Argentina tarvis

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Omaealiste Euroopa meistrivõistlustel odaviskes pronksmedali pälvinud Gedly Tugi võitis Balti meistrivõistlustel ka kuulitõukevõistluse.
Omaealiste Euroopa meistrivõistlustel odaviskes pronksmedali pälvinud Gedly Tugi võitis Balti meistrivõistlustel ka kuulitõukevõistluse. Foto: Eesti Kergejõusti Liit

Tänavu Euroopa omaealiste meistrivõistlustel odaviskes pronksmedali võitnud Gedly Tugi tegi Balti matšil korralikku tööd, lisaks oma meelisalale teenis kulla kuulitõukes ning oli kolmas kettaheites.

Tänaseks Eesti rekordite tabelis odaviske tabelis kahes vanusegrupis figureeriv Gedly Tugi oli selge võitjasoosik ka läinud nädalal Võrus peetud U-18 vanuseklassi Balti meistrivõistlustel. Oma sõnul lootis ta odaviset võita, ent kuulitõukes ei saanud ta edus nii kindel olla.

Klubi Karksi-Sport esindava ja Mikk-Mihkel Arro juhendamisel treeniva Gedly Tugi suvine hooaeg pole veel lõppenud ning praegu läheb peamine aur odaviske harjutamisele, muude heitealadega tegelemine on odaviskele vahelduseks. Sügisel seisab tal ees võistlusreis Argentinasse noorte olümpiale.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles