Brit Martin tuli Eesti meistriks

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Brit Martin teenis Eesti noorte tennisemeistrivõistlustel 12-aastaste turniiril kuldmedali üksik- ja paarismängu turniiril.
Brit Martin teenis Eesti noorte tennisemeistrivõistlustel 12-aastaste turniiril kuldmedali üksik- ja paarismängu turniiril. Foto: Elmo Riig / Sakala

Reedel Tallinnas lõppenud Eesti noorte tennise meistrivõistlustel teenis Viljandi tennisekooli kasvandik Brit Martin 12-aastaste üksikmängus tiitli ning võitis kuldmedali koos tallinlanna Katarina Brit Eskeniga paarismängus.

Reedel Tallinnas peetud G-12 turniiri finaalis alistas Brit Martin kindalt 6:1 ja 6:3 Maarja Leinštrepi. 32 osalejaga tiitlivõistluste pooflinalis oli viljandlanna võidukas Grete Gulli vastu 6:4 ja 6:1, veerandfinaalis alistus talle 6:3 ja 6:0 Birgit Aja ning kahes esimeses voorus oli turniiritabeli esimese paigutusega viljandlanna võidukas Kätriin Reinvaldi ja Sofia Yatsunyki vastu mängides.

Sama vanuseklassi tütarlaste paarismängu tabelis oli 16 osalejat. Brit Martin mängis koos tallinlanna Katarina Brit Eskeniga, koos alistasid nad finaalis 6:2 ja 6:0 Grete Gulli ja Laura Rahneli.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles