Seeniorsportlased noppisid medaleid

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandimaa võrkpallinaiskond võitis Eesti spordiveteranide suvemängudel omas võistlusgrupis tubli teise koha.
Viljandimaa võrkpallinaiskond võitis Eesti spordiveteranide suvemängudel omas võistlusgrupis tubli teise koha. Foto: Erakogu

Läinud nädalavahetusel Saaremaal peetud Eesti seeniorspordi ja spordiveteranide liidu suvemängudel osalenud Viljandimaa tagasihoidlik esindus tegi koondtabelisse päris korraliku tulemuse ja teenis hulga medaleid nii üksialadelt kui ka võistkonnavõistlustelt.

Viljandimaa spordiveteranide koondise juhatuse liige Leili Särg tõdes üpris rõõmsal toonil, et peaaegu kõigile Kuressaarde suvemängudele sõitnutele jäi üritust meenutama teenitud medal või mitu. «Mina olin vist kergejõustikus ainus, kellel medalit ei õnnestunud saada,» nentis ta.

Särg rõhutas, et suvemängudele sõitsid need veteranid, kes võistelda soovisid ja kellel oli võimalik sportlik nädalavahetus ette võtta. «Jah, suvemängudel on meil osavõtt ikka vabatahtlik,» kinnitas ta ja leidis, et koondtabelis parema tulemuse saavutamiseks on ilmselt Viljandimaa seeniorsportlaste seas tarvis teha aktiivsemat teavitustööd. «Tuhat tänu kõikidele osalejatele!»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles