Kuulitõukaja ei jäta jonni

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kristo Galeta tõukas läinud laupäeval Lihulas peetud võistlusel uueks maakonna kuulitõuke rekordiks 20.13. Pilt on tehtud tänavustel Eesti meistrivõistlustel.
Kristo Galeta tõukas läinud laupäeval Lihulas peetud võistlusel uueks maakonna kuulitõuke rekordiks 20.13. Pilt on tehtud tänavustel Eesti meistrivõistlustel. Foto: Sander Ilvest / Postimees

Läinud laupäeval Lihulas peetud võistlusel ületas esimest korda ametlikult kahekümne meetri joone Viljandimaa kuulitõukaja Kristo Galeta, kes aga elas teisipäeval Euroopa meistrivõistluste kuulitõuke finaalile kaasa teleri vahendusel, hinges väike kripeldus.

«Elasin muidugi konkurentidele kaasa, aga jah, parema meelega oleksin tahtnud kohapeal olla,» kõneles Kristo Galeta.

Viljandi kergejõustikuseltsi Sakala kuulitõukaja nihutas laupäeval Aleksander Kreegi mälestusvõistlustel isikliku ja Viljandimaa rekordi üle 20 meetri. Tema parimal sooritusel saavutatud 20.13 on Eesti kõigi aegade neljas tulemus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles