Lihast ja luust meelelahutajad pürivad raudmeesteks

Üllar Priks
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Spordisõbrad ja juhendaja. Pildil (vasakult) Are Tints, Freddy Tints, treener Henry Räppo, Are Tallmeister ja Sander Kahu.
Spordisõbrad ja juhendaja. Pildil (vasakult) Are Tints, Freddy Tints, treener Henry Räppo, Are Tallmeister ja Sander Kahu. Foto: Mallor Malmre

Are Tints, Are Tallmeister, Sander Kahu ja Freddy Tints on kolleegid. Lihtsalt öeldes on meeste töö inimesi lõbustada ja pakkuda neile elamusi, mis argirutiinist välja tooksid. Lõõgastumiseks on rahmeldajad aga hoopis hullu lahenduse leidnud. Veri, higi ja pisarad on päris sobilikud märksõnad iseloomustamaks teekonda, mis päädis juunis Otepääl «Ironmani» triatloni pooldistantsi läbimisega.

Spordisõpradest semud on kõik kultuuriakadeemia kasvandikud. Kellel diplom juba taskus, kes alles omandab tarkusi. Are Tallmeister on muide seltskonnast ainuke, kes spordiga läbi elu rohkem sina peal on olnud, sest teatud eluperioodil keerles noormehe elu nimelt ainult korvpalli ümber. Kossu mängisid kõik tüübid ka akadeemia meeskonnas. Ühesõnaga parasjagu aktiivsed poisid, aga ei midagi ülemäära murettekitavat.

Põhjuse taga, mis noormehed leheveergudele naelutas, on Freddy Tints, kes mainis möödunud aasta septembris mokaotsast: «Kutid, hakkame Ironmanideks!»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles