Jahutatav raamatukogu kuumenes ikkagi üle

Aivar Aotäht
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Raamatukogu direktor Reet Lubi näitas eile teise korruse teenindussaalis silti, mis klientidele eelmisel nädalal ajutisest sulgemisest teada andis.
Raamatukogu direktor Reet Lubi näitas eile teise korruse teenindussaalis silti, mis klientidele eelmisel nädalal ajutisest sulgemisest teada andis. Foto: HEGE-LEE PAISTE

Töökorras konditsioneerist hoolimata muutus Viljandi linnaraamatukogu hiljuti nii palavaks, et asutuse juht otsustas selle inimeste säästmiseks ajutiselt sulgeda.

Linnaraamatukogu direktor Reet Lubi ütles, et eelmisel neljapäeval ja reedel kella 15–18 oli raamatukogu suletud. Neile, kes just siis tahtsid biblioteeki minna, andis uksele seatud silt teada, et see on ventilatsiooniprobleemide tõttu suletud.

«Teenindussaalides oli temperatuur 30 kraadi ja trepihallis juba hommikul avamise ajal varjus 40 kraadi,» lausus Lubi. «Nii palavat ei suuda taluda ei meie lugejad ega ka töötajad.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles