Joonas Tamm lõi Norras värava ja jõudis klubiga Euroopa liigas edasi

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Joonas Tamm (paremal) pääses Sarpsborg 08-s mängides edasi Euroopa liiga kvalifikatsiooniturniiril, kui meeskond alistas kahe mängu kokkuvõttes Šveitsi St. Galleni.
Joonas Tamm (paremal) pääses Sarpsborg 08-s mängides edasi Euroopa liiga kvalifikatsiooniturniiril, kui meeskond alistas kahe mängu kokkuvõttes Šveitsi St. Galleni. Foto: Melanie Duchene

Läinud nädalal käis Euroopa väljakutel mitu Eesti koondislast. Joonas Tamm aitas esmalt Sarpsborg 08 edasi eurosarjas ning lõi seejärel Norra kõrgliigas värava.

Joonas Tamm ja Sarpsborg 08 pääsesid edasi Euroopa liiga kvalifikatsiooniturniiril, kui meeskond oli kahe mängu kokkuvõttes alistanud Šveitsi St. Galleni. Avamängu võõrsil 1:2 kaotanud Sarpsborg 08 alistas neljapäevases korduskohtumises vastase 1:0 ning pääses edasi tänu võõrsil löödud väravale. Kolmandas eelringis on Norra klubi vastaseks Horvaatia meeskond Rijeka, avamäng peetakse Norras neljapäeval.

Nädalavahetusel lõppes Norra kõrgliigas suvine paus ning Joonas Tamm aitas Sarpsborgi võiduni, kui viis oma meeskonna Stabæki vastu juba teisel minutil juhtima. Lõpuks võideti mäng 3:1. Kõik väravad löödi esimese 23 minutiga.

Norra kõrgliiga vooru lõpetab täna Taijo Teniste koduklubi Bergeni Branni mäng Startiga. Brann on tabelis 35 punktiga teisel kohal, mängu enam pidanud Rosenborg on neist vaid ühe punktiga ees. Sarpsborg 08 on 29 punktiga viies, Kristiansund ja Vålerenga on teeninud võrdselt 24 punkti ning on tabelis vastavalt kaheksandal ja üheksandal kohal. Lillestrøm on 16 meeskonna konkurentsis 15 punktiga 13. kohal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles