Holstres toimus teistmoodi triatlon. Sport võitis

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

«Kas ma nüüd olengi Ironman või?» uuris üks Holstre triatlonil võistleja üle finišijoone vuhisedes. Selsamal nädalavahetusel Tallinnas toimunud triatloni lõpetajatele ju niisugune raudne tiitel omistati.

Holstre pereseltsi korraldatud mõõduvõtu suunitlus ja tuum oli Ironmani omale aga risti vastupidine. Seda teadsid muidugi kõik, finišeerija küsimus oli puhas nali.

Nimelt kui harilik triatlon – eriti veel täispikk triatlon nagu Ironman – on suurepärases füüsilises vormis vastupidavussportlaste pärusmaa, siis Holstres traditsiooniks saanud augustikuise sportliku ettevõtmise eesmärgiks on pakkuda osavõturõõmu võimalikult suurele hulgale inimestele. Sellest ka mõõdukad distantsid: 120 meetrit ujumist, 15 kilomeetrit rattasõitu ning lõpetuseks kahekilomeetrine jooksuring ümber sellesama Holstre järve, kuhu alguses sai sisse hüpatud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles