Uus tennisekompleks tõestas end juba enne avamist

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Natuke enne Viljandi uue tennisekompleksi pidulikku avamist alla tulnud veepiisad olid just nagu tellitud. Tennisetreener ja keskuse juht Ott Ahonen rääkis ju sama päeva leheveergudel, kuidas kuus uut tehiskattega liivaväljakut ei vaja peaaegu üldse hooldamist, ning kui varem tuli pärast vihma oodata tunde või hullemal juhul ka päevi, et väljakud kuivaks, siis nüüd võib põhimõtteliselt kohe pärast padusadu platsile minna. Vihmapuhang andis võimaluse näha, kuidas rajatu veega toime tuleb.

Tuli väga hästi! Kui Sakala sisuliselt koos saju lõpuga kompleksi juurde jõudis, polnud väljakud teist nägugi. Nagu polekski midagi olnud.

Tennisekeskuse renoveerimise peamine eestvedaja Mark Orav märkis avamispeol, et tehtust ei võida mitte kitsalt Viljandi tennisistid, vaid ka siia tee leidvad spordituristid ning ka teiste spordialade esindajad. Nimelt rajati kompleksi juurde ühe soojaga ka jalgpallipuur ning Orav lisas, et hea läbisaamine on neil ka võrkpalluritega. Viljandi linnavolikogu esimees Helir-Valdor Seeder täheldas aga veidi hiljem oma sõnavõtus, et tema pilgu läbi võiks keskus sobida ka käsipalluritele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles