Vabas õhus toimunud võitlusspordiüritus pani Mõisaküla kihama

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Sadadest inimestest koosnev publik rõkatas, kui noor oma kandi poiss, 18-aastane Kevin Jallai, vastase, paar aastat vanema Robert Postaritsa poksiareeni põrandale pikali virutas. Inimesed olid näinud, kuidas matši viimasel sekundil toimus otsustav löök. Nii nad vähemalt arvasid.

Kõige rohkem elas nähtule kaasa Jallai juhendaja ning võitlusspordiürituse, kus see kõik aset leidis – «Mõisaküla Fight 2018» – korraldaja Henri Helemäe. Areeni kõrval istunud suur ja tugev mees tõusis käsi üles tõstes maast mitu korda õhku, kallistas Jallaid tugevasti ning pöördus seejärel rahva poole, et nood võitlejat maruliselt kiidaksid. Kõlas plaksutuste ja hüüatuste laine.

Hetk hiljem tuli kohalikel pettumus vastu võtta. Kohtunike otsusega 2:1 võitis ... Robert Postaritsa. Nagu õhtujuht selgitas, toimus Jallai löök pärast lõpukella helisemist ega läinud seetõttu arvesse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles