Pühendunud hotellikäivitaja

Kristi Tirmaste
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kristjan Saar
Kristjan Saar Foto: Kristi Markov

Ühe uue asutuse, saati siis varemetest üles ehitatud luksushotelli tööle panek, pole naljaasi. Eriti siis, kui juba esimesteks päevadeks on peaaegu kõik toad välja müüdud. See töö nõuab pühendunud juhti, kes ei pelga 15-tunniseid tööpäevi ja on valmis isegi sõbra pulma minemata jätma, et soovitud tulemuseni jõuda.

Kristjan Saar on sündinud Haapsalus ja kasvanud Tallinnas. Viljandi Park Hotelli juhiks pääses ta konkursi teel. Park Hotelli üks omanikest Kaupo Kolsar ütles, et Saar võlus ausa kriitikaga. «Kindlasti ei olnud ta kohe kõikide meie soovidega päri ja käis oma mõtted välja,» märkis ta ja tõi võrdluseks, et hotelli juhiks soovis saada teisigi tublisid kandidaate, ent osa neist oleksid omanike korralduse peale isegi punalipu katusele lehvima viinud. «Kehakeel tundus sobivat,» meenutas Kolsar esmakohtumist ja ütles, et tehtud valikut ei pea kahetsema.

Kristjan Saarele osteti Viljandisse ametikorter ning alates detsembrist elab ta esmaspäevast reedeni siin. Et hotelli omanikud tegutsevad ise ehitusvaldkonnas, jäi juhataja õlule kõik muu, mis ehitamist ei puudutanud – alates käterätikute hankimisest kuni personali valimiseni.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles