Nädala lõpul on oodata vihmasagaraid

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ilmateenistuse prognoosi järgi tuleb nädala lõpp vihmane.
Ilmateenistuse prognoosi järgi tuleb nädala lõpp vihmane. Foto: Elmo Riig

Ilmateenistuse prognoosi järgi tuleb nädala lõpp vihmane, uue nädala alguses on aga taas päikesepaistet oodata.

Laupäeval on kuni 27 soojakraadi, kuid kohati tuleb taluda ka tugevat vihmasadu. Öösel on Ida-Eestis vähese, Lääne-Eestis vahelduva pilvisusega olulise sajuta ilm. Puhub läänekaare tuul 3–9 meetrit sekundis ning äikesega võivad kaasneda tugevamad puhangud. Sooja ennustab ilmateenistus homseks 21–27 kraadi.

Pühapäeva öö hakul on pilvi enam ja laialdasemalt sajab hoovihma, võib olla äikest. Pärast keskööd sajuhood hõrenevad. Puhub läänekaare tuul 3–9 meetrit sekundis ning sooja on 13–18 kraadi. Päeval on muutliku pilvisusega ilm. Kohati sajab hoovihma ja on äikest, sajuhooge võib enam olla Lõuna-Eestis. Puhub lääne- ja edelatuul 5–10 meetrit sekundis ning sooja on 22–25 kraadi.

Esmaspäeval on muutliku pilvisusega ilm. Ennelõunal sajab mitmel pool hoovihma, on äikest, pärastlõunal on sajuhooge harvem. Puhub valdavalt läänetuul 7–12 meetrit sekundis ning sooja on oodata 20–25 kraadi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles