Naljakad vanadaamid tegid võimlemistrikke

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tsirkuseetendust kogunes vaatama umbes 40 inimest ja etenduse lõppedes ei lahkunud saalist keegi morni näoga.
Tsirkuseetendust kogunes vaatama umbes 40 inimest ja etenduse lõppedes ei lahkunud saalist keegi morni näoga. Foto: Maarja Roolaht

Kolmapäeva õhtul sai Koidu seltsimajas näha nüüdisaegse tsirkuse lavastust «Igavikuline õhtusöök». Laval üles astunud Lizeth Wolk ja Grete Gross olid nutikalt suutnud oma võimlemisoskuse põimida semihumoorikasse lavastusse, kus kaks noort naist etendasid oma elu hiilgeaegu meenutavaid vanadaame.

Nostalgiline miljöö

Koidu seltsimaja räämas saal, kus etendus toimus, mõjus nostalgilise miljöö tekitamiseks hästi. Nii kui etenduse algul tuled kustusid, kriuksus saaliuks ja sealt komberdas välja vanadaam Helmit kehastav Lizeth Wolk. Esiti ei mõistnudki, kas ta on hiljaks jäänud ja otsib kohta või on see osa etendusest. Igal juhul kulus päris mitu piinlikku hetke, enne kui sai kindel olla, et tädike suundub siiski lavalaudadele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles