Mustla päästekomando pääses kitsastest oludest

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Neljapäeval avati Viljandi vallas Mustla komandohoone juurdeehitis.
Neljapäeval avati Viljandi vallas Mustla komandohoone juurdeehitis. Foto: Lõuna päästekeskus

Neljapäeval avati Viljandi vallas Mustla komandohoone juurdeehitis. See on komando põhihoonega peaaegu sama mõõtu ning uuem päästetehnika mahub lõpuks garaaži lahedalt ära.

Lõuna päästekeskuse kommunikatsioonijuht Marek Kiik andis selgitust, et kogu Eestis on uute autode vanasse garaaži mahutamiseks sageli põrandat sügavamaks kaevatud ja uksesillust kõrgemaks tõstetud ning nõnda oli see ka Mustlas.

Nüüd on vana garaaži põrand jälle maapinnaga tasaseks silutud. Komandopealik Ruttar Ronimois leiab, et uus hoone teeb töö tunduvalt mugavamaks ning tööohutusnõuetele vastavaks, kuid lisaks annab töötajatele kindlust, et komandos jätkub tegevust veel kauaks. «Ühtlasi kasvatab komando arendamine, nii hoonete kui tehnika poole pealt, kohaliku rahva turvatunnet,» lisas Ruttar Ronimois.

Uut hoonet olid uudistama tulnud naabrid ja head koostööpartnerid kultuurimajast ning vallavalitsuse esindaja. Päästekeskuse valmisolekubüroo juhataja Silver Konksi andis komandole kingitusena uue televiisori. Kohal olid ka komandopealikest sõbrad Viljandist, Tõrvast ja Suure-Jaanist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles