Suure-Jaani kodukandipäevad toovad kokku tuhanded (2)

Egon Valdaru
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aiandusgurmaanide jaoks on kodukandipäevade kulminatsioon Põhja-Sakala avatud aedade päevad laupäeval ja pühapäeval. Oma aedade ilu näitavad Kaevandi talu lillekuninganna Anu Nurmsalu, Krista Kukk Nõrga talust, Asu talu perenaine Aide Vendla ja Rohekalda aiandi perenaine Kairi Kester.
Aiandusgurmaanide jaoks on kodukandipäevade kulminatsioon Põhja-Sakala avatud aedade päevad laupäeval ja pühapäeval. Oma aedade ilu näitavad Kaevandi talu lillekuninganna Anu Nurmsalu, Krista Kukk Nõrga talust, Asu talu perenaine Aide Vendla ja Rohekalda aiandi perenaine Kairi Kester. Foto: Valdo Ots

Reedest pühapäevani peetavad Suure-Jaani kodukandipäevad on ettevõtmistest tulvil. Nende seas on ohtralt spordivõistlusi, laat, aiandustalude lillepäevad ja teatrikohvikupäev Kuhjaveres.

Suure-Jaani kultuurimaja juhataja Priit Toobal kinnitas, et kodukandipäevad on sündmusterohkemad kui eales varem, sest iga aastaga on üritusi lisandunud. Tänavustel päevadel ühtset peakorraldajat ei ole, kultuuriürituste eest vastutab Priit Toobal ning spordivõistluste eest Põhja-Sakala valla spordi- ja noorsootöö nõunik Mati Adamson.

Kommentaarid (2)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles