Liit kogub taas suurperede lastele koolitarbeid

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Algatus «Lapsed kooli» kogub lasterikastele peredele koolitarbeid 41 Selveris kogu Eestis.
Algatus «Lapsed kooli» kogub lasterikastele peredele koolitarbeid 41 Selveris kogu Eestis. Foto: Margus Ansu

Eesti lasterikaste perede liit (ELPL) kogub üheksandat aastat suurperede lastele koolitarbeid heategevusliku üritusega «Lapsed kooli». Annetusi saab teha üle Eesti 41 Selveris.

ELPL ootab korraldusmeeskonnaga liituma särasilmseid ja julgeid vabatahtlikke, kes  aitavad kauplustes annetusi koguda. Liit annab pressiteenistuse vahendusel teada, et on rõõmus iga vabatahtliku üle.

Tänavune «Lapsed kooli» algatus kestab 9.–12. augustini Selveri kauplustes. Annetusi saab teha neljapäeval ja reedel kella 16–19 ning laupäeval ja pühapäeval kella 11–15.

«Algatust «Lapsed kooli!» on inimestel võimalik toetada mitmeti: poetades annetuskastidesse mõni ostetud koolitarve või tulles appi vabatahtlikuna annetusi koguma. Nii peredel kui organiseerijatel on siiras rõõm mõlema heateo eest,» selgitas liidu president Aage Õunap.

Annetusi on võimalik teha Selverites Tallinnast Võruni ja Narvast Saaremaani. Igas piirkonnas kogutud asjad lähevad jagamiseks just selles maakonnas elavatele peredele ning annetatud esemed jagavad ELPL-i liikmed laiali hiljemalt septembri esimestel nädalatel.

Läinud aastal koguti 595 vabatahtliku kaasabil 51 789 koolitarvet.

Viljandis saab annetusi teha Männimäe Selveris.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles