Päike paneb kõige tillemad ja kõige vanemad oma rütmi

Margus Haav
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Krõllipesa põngerjatel on varjualune ja vesi, mõlemad palava ilmaga hädavajalikud. Õpetaja assistent Piret Võsa hoolitseb joogikraami eest.
Krõllipesa põngerjatel on varjualune ja vesi, mõlemad palava ilmaga hädavajalikud. Õpetaja assistent Piret Võsa hoolitseb joogikraami eest. Foto: Marko Saarm

Äärmuslikud ilmaolud puudutavad üldlevinud arusaama kohaselt kõige rohkem noorimaid ja vanimaid. Kui eakatele on praegune troopiline palavus pigem raske taluda, siis põnnid naudivad täiel rinnal päikest, mis ei paistagi tahtvat pilve taha minna.

Kolmapäeva keskpäeval näitas termomeeter Viljandis 26 soojakraadi. Krõllipesa lasteaia mänguplats on kenasti puude vilus ja lisaks puhus seal kosutav tuul. Õues kasvatajate valvsate pilkude all mängivatel põngerjatel olid mütsikesed peas ning kuumast ilmast ei paistnud keegi end häirida laskvat.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles