Rauno Tamme teenis rannavolle kuldse karika

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vanad sõbrad Kaspar Pomerants ja Rauno Tamme (vasakul) võitsid tasavägiste heitluste järel Eesti rannavolle karikasarjas esikoha.
Vanad sõbrad Kaspar Pomerants ja Rauno Tamme (vasakul) võitsid tasavägiste heitluste järel Eesti rannavolle karikasarjas esikoha. Foto: Anu Raudsalu

Viljandist pärit võrkpallur Rauno Tamme võitis laupäeval koos rakverelase Kaspar Pomerantsiga Kakumäel Eesti rannavõrkpalli karika.

Eesti rannavõrkpalli karikavõistlustele pääses nii naiste kui meeste arvestuses osalema kaheksa karikasarja paremat. Meestest krooniti võitjaks Kaspar Pomerants ja Rauno Tamme ning naistest Anett Hollas ja Juudit Kure-Pohhomov.

Meeste finaalis alistasid Pomerants ja Tamme 2:0 (21:19, 21:19) Aleksei Povjakeli ja Maksim Petrovi. Poolfinaalis olid hilisemad võitjad kahe geimivõiduga 21:17 ja 21:15 üle Dmitri Korotkovist ja Urmas Piigist.

Viimasel ajal enam saalivõrkpallile keskendunud Rauno Tamme kuulus eelmisel hooajal Saaremaa võrkpalliklubi meeskonda ning tegi viimase hooaja lõppedes rahvuskoondisega kaasa Euroopa liiga turniiril.

Rakverest pärit Kaspar Pomerants ja Viljandi spordikooli vilistlane Rauno Tamme on rannaliival tegusid teinud varemgi. Noorteklassi mängijatena osalesid nad näiteks Euroopa U-20 rannavõrkpalli meistrivõistlustel, kus teenisid üheksanda koha. Tõsi, kõnealusest turniirist Iisraelis on möödunud seitse aastat.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles