Valla kolmas seeriajooks kulgeb Holstrest Paistu

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eelmisel aastal sai Holstre–Paistu maanteejooksul tulemuse kirja 160 osalejat.
Eelmisel aastal sai Holstre–Paistu maanteejooksul tulemuse kirja 160 osalejat. Foto: Elmo Riig

Laupäeval peetakse 20. korda jooksuvõistlust, mis toob osalejad Holstre koolimaja eest Paistu spordiväljakule. Viiekilomeetrise põhidistantsi start antakse laupäeval kell 14 Holstrest.

Eelregistreerimine Viljandi valla seeriajooksude kavva kuuluvale mõõduvõtule kestab 1. augusti südaööni ning sedas saab teha siin. Kolmapäeva lõunaks oli kõnealusel registreerimislehel kirjas 78 osalejat. Jooksule on võimalik end kirja panna ka võistluspäeval kella 11–12.45 Paistu spordiväljakul ning kella 13–13.45 stardipaigas Holstre koolimaja juures.

Eelmisel aastal sai Holstre–Paistu maanteejooksul tulemuse kirja 160 osalejat. Kiireim mees oli mullu ajaga 15.51 Olavi Allase.

Keskpäeval, kaks tundi enne põhijooksu starti, hakkavad Paistu spordiväljakul mõõtu võtma lapsed, kellele on kavas 400–800-meetrised distantsid. Lastejooksudel osalevad kuni 12-aastased noored. Lastejooksudele saab end tasuta kirja panna stardipaigas.

Tänavu juba 20. korda teoks saav Holstre–Paistu maanteejooks on osa talvel alanud Viljandi valla seeriajooksudest ning selle kolmas etapp. Seeriajooksu viimane mõõduvõtt on 23. septembril Saarepeedi mägedes.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles