Holstre pereselts kutsub triatlonile  

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Holstre triatlon algab ühisstardiga pühapäeval kell 12.
Holstre triatlon algab ühisstardiga pühapäeval kell 12. Foto: Maarja Möldre

Pühapäeval ootab Holstre pereselts huvilisi triatlonile. Traditsiooniks saanud augustikuine sportlik ettevõtmine on korraldajate sõnul jõukohane ükskõik millises eas ja sportlikus vormis osalejale.

Võistuse korraldaja on seekord Holstre pereselts ning nagu ütles selles liige ja üks ürituse peakorraldajaid Katrin Kivistik, on varasema viie aastaga võrreldes triatlon tänavu lühem ja mõnevõrra paiksem, sest algab ja lõpeb Holstres.

«Meie eesmärk on pakkuda osavõturõõmu võimalikult suurele hulgale inimestele ning seetõtt oleme sellel aastal distantse veidi lühendanud,» selgitas Katrin Kivistik.

Triatlonil on kavas klassikalised distantsid: ujumine, jalgrattasõit ja jooks. 120-meetrine ujumine toob osalejad Holstre järve puhkealalt kooli juurde, edasi sõidetakse 15-kilomeetrisel Holstre–Kassi–Paistu–Holstre ringil jalgrattaga ning triatloni viimase alana tuleb läbida kahekilomeetrine ring ümber Holstre järve.

«Proovime seekord nii, et võistluse algus- ja lõpp-punkt oleks lähestikku ja rada võimalikult kerge,» selgitas Katrin Kivistik.

Osalejatele stardimaksuta triatlonil selguvad paremad noorte ehk 2005. aastal ja hiljem sündinud poiste ning tüdrukute seas. Mõistagi selguvad paremad meeste ja naiste arvestuses. «Rohkem vanuseklasse meie võistlusel pole, samuti nagu pole stardimaksu. Parematele on ikka auhinnad ka,» selgitas Kivistik.

Osalejatel palutakse endast varem märku anda e-posti aadressil kata.kivistik@gmail.com laupäeval kella 18-ni. Võistluspäeval on osalejate registreerimine kella 10.30–11.30 võistluspaigas Holstre järve ääres.

Triatlon algab ühisstardiga pühapäeval kell 12.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles