Ringristmik jäi remondi ajal veokitele kole kitsaks

Karl-Eduard Salumäe
, arvamustoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Esmaspäeval piirasid Abja-Paluoja Pärnu-poolsel ringristmikul suurte sõidukite liikumist ühelt poolt kaevukohtade tõstmine ning teisalt ringi munakivisillutise väljavahetamine. Üks ajutine liiklusmärk oli kellelegi ette jäänud ja lebas maas, plastist katteplaat oli katki.
Esmaspäeval piirasid Abja-Paluoja Pärnu-poolsel ringristmikul suurte sõidukite liikumist ühelt poolt kaevukohtade tõstmine ning teisalt ringi munakivisillutise väljavahetamine. Üks ajutine liiklusmärk oli kellelegi ette jäänud ja lebas maas, plastist katteplaat oli katki. Foto: Marko Saarm

Esmaspäeval läbisid suured veoautod Abja-Paluoja Pärnu-poolset ringristmikku teosammul ja sentimeetrite mängu mängides. Üks ajutine liiklusmärk oli kellelegi ette jäänud ja lebas tee peal maas, katki oli ka selle all olnud plastist katteplaat.

Täpsemini piirasid remondis oleval ristmikul liikumist ühelt poolt kaevukohtade tõstmine ning teisalt ringi sees oleva munakivisillutise väljavahetamine, mistõttu ei saanud sinna peale sõites trajektoori laugemaks lõigata.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles