Raekoda kutsub uuel nädalal külla

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Esmaspäeval möödub 20 aastat Viljandi omavalitsuse staatuse ametlikust taastamisest ning linnavalitsus avab järgmisel nädalal kolmeks päevaks oma uksed kõigile uudistajatele.

Teisipäeval kell 10 ja 11 oodatakse raekoda uudistama lasteaialapsi ja koolivaheaega veetvaid õpilasi. Kell 15 on kavas ringkäik kõikidele huvilistele. Raekojas saab vaadata ka aastatetaguseid fotosid ja linnale kingitud esemeid.

Kolmapäeval kell 17 algab raekoja teise korruse saalis linnavolikogu korraline istung.

Kõik on oodatud oma silmaga jälgima, kuidas volikogu otsuseid teeb.

Neljapäeval, 27. oktoobril kell 17 meenutab 20 aasta taguseid sündmusi, põnevaid seiku ja inimesi Heiki Raudla. Tema oli Viljandi linnavolikogu esimees ja linnapea 1991. ja 1992. aastal.

Kell 18 oodatakse kõiki üle pika aja raekoja saali kontserdile. Esinevad Viljandi kultuuriakadeemia džässiosakonna noored lauljad Sirje Medelli juhendamisel. Kavas on üldtuntud laulud ja omaloomingulised palad ning kontsert on tasuta.

Reedel, 28. oktoobril kutsub praegune linnapea Loit Kivistik raekotta koosviibimisele 20 aasta eest tegutsenud linnavolikogu ja -valitsuse liikmed ja endised linnapead. Viljandi kui iseseisva omavalitsuse 20 aasta pikkust tegevust on lubanud oma kohalolekuga tunnustada president Arnold Rüütel, kelle allkirjaga dokument tegi 1991. aastal linnast eraldiseisva omavalitsuse.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles