Viljandi maavanem esitab jõulutervituse Youtube'is

Marko Suurmägi
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi maavanema Kalle Küttis.
Viljandi maavanema Kalle Küttis. Foto: Elmo Riig / Sakala

Viljandi maavanem Kalle Küttis ühendab sel aastal oma traditsioonilise e-kaardi ning jõulumõtiskluse ühtsesse elektroonilise tervituse vormi.


Elektroonilise jõulumõtiskluse idee sai alguse juba kevadel, kui 1. aprillil andis maavanem Youtube'i keskkonda kasutades teada oma otsusest, et paberi kokkuhoiu nimel tuleb hakata korraldusi edastama elektrooniliselt ja just selle kanali kaudu.

«Kuigi tegemist oli aprillinaljaga, võtsid nii oma maja inimesed, linnavalitsus kui teised maavanemad selle üllatavalt tõsiselt vastu,» rääkis maavanem. «Et igal viljandimaalasel ei ole aega, põhjust ega võimalust maavanema kabinetist presidendi pildi alt läbi astuda, saab ta seda nende jõulude ajal teha elektrooniliselt. Sobitumaks harjumuspärasesse keskkonda, kasutasime ka juutuubilikku kodukootud vormi.»

Maavanema tervitustega läksid ka sel aastal teele paberkaardid, mille valmistasid mittetulundusühingu Viljandimaa Singel liikmed.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles