Neli kuuma päeva ja ööd folgises Viljandis

Margus Haav
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Trad.Attack! rõõmustas tuhandeid fänne, tegi taas midagi tavatut ning püstitas selle festivali publikurekordi, mis nende puhul on üsna tavaline.
Trad.Attack! rõõmustas tuhandeid fänne, tegi taas midagi tavatut ning püstitas selle festivali publikurekordi, mis nende puhul on üsna tavaline. Foto: Eero Vabamägi / Postimees

Viljandi XXVI pärimusmuusika festivali «Sajaga» külastas korraldajate hinnangul 26 000 inimest. Nelja päeva jooksul anti seitsmel pealaval 76 kontserti.

Ettearvatult oli kõige populaarsem ansambli Trad.Attack! esinemine laupäeval Kirsimäe laval. Väga menukaks osutus ka festivali viimane kontsert, mille andsid Lõõtsavägilased koos Metsatölluga, palju publikut jagus ka ansambli Curly Strings ülesastumisele, mõlemad toimusid Kirsimäe laval. Välisesinejatest meelitas kõige rohkem kuulajaid-vaatajaid Kalascima Itaaliast, Sound Of Dragon Hiinast ja The East Pointers Prints Edwardi saarelt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles