Politsei viis peiedelt seitse inimest kainenema (9)

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Videost on näha, kuidas Chevrolet Camarol lastakse rattaid nii kaua all ringi käia, kuni rehv lõhkeb. Mürarikas ärasaatmine tõi kohale politsei.
Videost on näha, kuidas Chevrolet Camarol lastakse rattaid nii kaua all ringi käia, kuni rehv lõhkeb. Mürarikas ärasaatmine tõi kohale politsei. Foto: Pilt videost

Pühapäeva õhtul sai politsei väljakutse Viljandisse Mureli tänavale, kus juba teist päeva peeti Odessas hukkunud meeste matuseid. 

«Selgus, et seltskond täisealisi pidas peiepidu, mis väljus kontrolli alt ega arvestanud ümberkaudsete inimeste öörahu soovi,» ütles politsei pressiesindaja Kerly Virk.

Et seltskond oli suur, kaasati abijõude ning politsei viis seitse inimest kainenema. Kohapeale jäänud rahumeelsed peielised panid Virga andmetel muusika vaikseks ning osa ka lahkus. Veidi hiljem kontrollis patrull sama aadressi üle, siis oli maja juures rahu ja vaikus.

Pühapäeval saadeti Viljandi Jaani kirikust ära Einar Kerner ja laupäeval Viljandi krematooriumist Allar Hansson, kes surid juuli keskel Odessa hotellitoas esialgsetel andmetel narkootikumide tarvitamise tulemusena. Mõlemad mehed elasid Mureli tänaval.

Ühe kohalviibinu sõnul tähistati matuseid samamoodi, nagu Allar Hansson isegi oma varalahkunud sõpru viimsele teekonnale oli saatnud. Mureli tänaval mälestati mehi kahel päeval, kuid politsei huviorbiiti jõudis seal toimuv alles viimasel.

Allar Hanssoni Facebooki lehele postitatud videotest on näha, kuidas autoratastel lastakse kohapeal ringi käia seni, kuni rehv puruneb. Teises klipis avaldavad peielised ebatsensuurselt arvamust Eesti meedia kohta. 

Ühe lahkunu maja juures võis tema sõpru toimetamas näha ka esmaspäeva pärastlõunal, kuid Sakalale nad naabreid häirinud ja politsei kohaletulekuga päädinud ärasaatmisest rääkida ei soovinud.

Kommentaarid (9)
Copy
Tagasi üles